Wanita ini kehilangan anak dalam kandungan disebabkan badan gemuk obesiti dan berat mencecah 80kg.

Foto sekadar hiasan.Assalamualikum semua. Kenalkan aku N, berumur 27 tahun. Aku isteri dan ibu.Kalian mesti dah boleh agak dari tajuk atas tu kan? Aku bukan nak kondem orang gemuk, sebab aku pun pernah gemuk dan obesiti. Aku cuma nak share, kenapa aku kurus dan bagaimana. Ceritanya bermula pada tahun 2015, selepas berkahwin aku bunting pelamin. […]

Continue Reading

Isteri Amar Alfian dedah kelakuan suaminya yang kantoi curang ketika dirinya sedang mengandung 6 bulan.

Isteri kepada pelakon Ammar Alfian, Nelissa Nezam mendakkwa suaminya cuurang ketika dirinya sedang hamil enam bulan.Pendedahan terbabit dibuat oleh Nelissa menerusi sebuah entri terbaru di akaun Instagram miliknya.Nelissa memuat naik foto alat penguji kehamilan bersama kapsyen panjang lebar. “This Ramadan has tested me in ways I never thought I would be tested… Unfortunately I found […]

Continue Reading

Netizen sindir Elfira Loy suruh suami siang ikan,sedangkan sanding sampai 5 kali.

Setelah hampir lima bulan berkahwin, ini adalah kali pertama pelakon Elfira Loy menyambut bulan Ramadan bersama suami tersayang, Faris Khairul Anuar.Kini dah lima bulan pasangan pengantin, Elfira Loy dan suami, Faris Anuar berkahwin.Pastinya Elfira Loy akan kerap ke dapur, bagi menyediakan juadah berbuka puasa dan sahur bersama suami. Semalam, pelakon ini telah memuat naik foto […]

Continue Reading

Pengasuh tergamak beri makan nasi pada anak yang berumur 7bulan,ayah budak ini terpaksa berhenti kerja walaupun air mukanya jatuh.

Foto sekadar hiasan.Assalamualaikum..dah siap sahur ke semua, saya takdew selera laa plak mlm nie masak megi jew anak2 nk mkn megi. apa yang bakal saya kongsikan di sini mungkin ada yang tidak bersetuju dengan pandangan saya. Apa pun, saya harap nukilan saya ini dapat memberi manfaat kepada semua. Ya, saya seorang lelaki yang bekerja sendiri, […]

Continue Reading

Suami banyak kali kantoi curang semasa isterinya sedang mengandung,sampai sanggup bersumpah jatuh talak jika keluar dengan betina lain.

Foto sekadar hiasan.Saya mohon baca confession ni dengan penuh kesabaran sebab cerita ni panjang sangat sebenarnya tapi saya ringkaskan (walau sebenarnya panjang jugak)Saya berkahwin 2014. Suami saya yatim piatu. Last year saya disahkan mengandung masa tu saya baru kerja kat public listed company. Diawal kehamilan suami selalu usap perut saya dan pesan kat baby, “make […]

Continue Reading

Wanita kongsi detik cemas lahirkan anak pramatang,22 minggu baru buka 2cm tapi berat baby 400gm.

Beberapa hari lalu tular kisah seorang pengguna lama fcebook kongsikan kisah pengalam melahirkan baby permatang. Berikut adalah perkongsiannya. Harini saja nak kongsi pengalaman kita melahirkan bby tak cukup bulan iaitu anak praamatang. Kalau di ikutkan due akid 5/4/2018 tapi akid nak juga keluar pada 25/12/2017. Mungkin akid tak nak jadi bby 2018 harini genap setahun […]

Continue Reading

Wanita jatuh cinta dengan lelaki gelandangan kini mereka dianugerahkan sepasang anak kembar.

Vic Kocula merupakan seorang lelaki gelandangan ketika pertama kali bertentang mata dengan kekasih hatinya, Emmy Abrahamson yang merupakan seorang pelakon Sweden yang terkenal pada ketika itu. Kredit: Chris Mcandrew Vic, 36, dibesarkan di Toronto, Kanada, oleh bapanya yang bekerja sebagai buruh binaan dan ibunya yang berkerja sebagai tukang cuci. Vic menjadi gelandangan apabila dia mengembara ke […]

Continue Reading

Wanita ini diperlakukan seperti ibu tumpangan rahim,kecewa bila family mertua tidak pernah mengatakan anaknya ade iras dia atau keluarga di sebelah dia.

Foto sekadar hiasan.Assalammualaikum. Saat saya menulis luahan ini keadaan saya sedang terasa hati dan keliru mengapa semua ini terjadi. Saya mohon jasa untuk pembaca memberi pandangan dan nasihat untuk saya bersangka baik dan bersikap positif pada hari-hari yang akan datang. Saya telah melahirkan dua pasang cahaya mata. Comel, cerdik, tetapi semuanya mengenai mereka tidak satu […]

Continue Reading

Dilema mak berusia warga emas ini,menantu suruh asuh anaknya terkena pada hari mereka ada di rumah pon tetap suruh mak buatkan susu,mandikan anaknya alasan untuk tengok cerita tamil.

Foto sekadar hiasan.Assalamualaikum..salam Ramadhan..pejam celik da masuk puasa ke 9 da kita da diharap semua puasa penuh ye.Aku perkenalkan diri nama aku Zainab,umur aku sudah menjangkau 59 tahun ni pada 5.6.2019..ha,tarikh tu genap la umur aku 59 tahun.Aku lebih dikenali dgn panggilan Nek Nab,Opah Nab. Tapi kalau orang kampung jiran tetangga panggil aku Nek Nab […]

Continue Reading

Rupanya anak Zarina Zainuddin menikah dengan kerabat Diraja Sultan Perak dan bersyukur kerana dapat jadi nenek.

Seperti mana yang kita tahu, Zarina Zainudin berkahwin dengan Datuk Seri Dr. Abdul Raihan Wan Jaafar dan ketika itu usia Zarina 22 tahun. Seperti yang kita sedia maklum, Zarina merupakan isteri kedua kepada Abdul Raihan dan madunya bernama Datin Seri Noorhasimah Mohd. Noor. Salah seorang anak tirinya bernama Siti Naqiah telah selamat melahirkan anak sulung dan merupakan […]

Continue Reading