Tiada hadiah yang lebih bermakna buat Zed Zaidi apabila diberitahu menerima menimang cahaya mata kembar

Tiada hadiah yang lebih bermakna pada sambutan Hari Bapa sekiranya diberikan hadiah ‘dunia dan akhirat’. Itulah yang boleh digambarkan buat pelakon Zed Zaidi apabila dia telah berkongsi sesuatu yang cukup gembira buat dirinya dan keluarga. Timang Bayi Kembar Perempuan Semalam, Zed telah mengumumkan bahawa isterinya Natalia Mustafa selamat melahirkan bayi kembar pada 1.33 tengah hari. Menurut Zed […]

Continue Reading

Bayi anda atau anda lahir pukul berapa, kajian peribadi dan perwatakan seseorang dilihat pada waktu lahirnya.

Siapa sangka, waktu bayi lahir boleh memberi pengaruh besar terhadap keperibadiannya sehingga dia dewasa. Mari lihat berdasarkan waktu bila anak anda lahir. Waktu bayi lahir boleh menentukan apa peribadinya pada masa depan. Mungkin sukar untuk percaya, namun ilmu astrologi mengajar yang waktu lahir bayi memang memberikan pengaruh besar terhadap watak si anak. Mari lihat penjelasan […]

Continue Reading

Wanita ini kehilangan anak dalam kandungan disebabkan badan gemuk obesiti dan berat mencecah 80kg.

Foto sekadar hiasan.Assalamualikum semua. Kenalkan aku N, berumur 27 tahun. Aku isteri dan ibu.Kalian mesti dah boleh agak dari tajuk atas tu kan? Aku bukan nak kondem orang gemuk, sebab aku pun pernah gemuk dan obesiti. Aku cuma nak share, kenapa aku kurus dan bagaimana. Ceritanya bermula pada tahun 2015, selepas berkahwin aku bunting pelamin. […]

Continue Reading

Isteri Amar Alfian dedah kelakuan suaminya yang kantoi curang ketika dirinya sedang mengandung 6 bulan.

Isteri kepada pelakon Ammar Alfian, Nelissa Nezam mendakkwa suaminya cuurang ketika dirinya sedang hamil enam bulan.Pendedahan terbabit dibuat oleh Nelissa menerusi sebuah entri terbaru di akaun Instagram miliknya.Nelissa memuat naik foto alat penguji kehamilan bersama kapsyen panjang lebar. “This Ramadan has tested me in ways I never thought I would be tested… Unfortunately I found […]

Continue Reading

Pengasuh tergamak beri makan nasi pada anak yang berumur 7bulan,ayah budak ini terpaksa berhenti kerja walaupun air mukanya jatuh.

Foto sekadar hiasan.Assalamualaikum..dah siap sahur ke semua, saya takdew selera laa plak mlm nie masak megi jew anak2 nk mkn megi. apa yang bakal saya kongsikan di sini mungkin ada yang tidak bersetuju dengan pandangan saya. Apa pun, saya harap nukilan saya ini dapat memberi manfaat kepada semua. Ya, saya seorang lelaki yang bekerja sendiri, […]

Continue Reading

Suami banyak kali kantoi curang semasa isterinya sedang mengandung,sampai sanggup bersumpah jatuh talak jika keluar dengan betina lain.

Foto sekadar hiasan.Saya mohon baca confession ni dengan penuh kesabaran sebab cerita ni panjang sangat sebenarnya tapi saya ringkaskan (walau sebenarnya panjang jugak)Saya berkahwin 2014. Suami saya yatim piatu. Last year saya disahkan mengandung masa tu saya baru kerja kat public listed company. Diawal kehamilan suami selalu usap perut saya dan pesan kat baby, “make […]

Continue Reading

Wanita kongsi detik cemas lahirkan anak pramatang,22 minggu baru buka 2cm tapi berat baby 400gm.

Beberapa hari lalu tular kisah seorang pengguna lama fcebook kongsikan kisah pengalam melahirkan baby permatang. Berikut adalah perkongsiannya. Harini saja nak kongsi pengalaman kita melahirkan bby tak cukup bulan iaitu anak praamatang. Kalau di ikutkan due akid 5/4/2018 tapi akid nak juga keluar pada 25/12/2017. Mungkin akid tak nak jadi bby 2018 harini genap setahun […]

Continue Reading

Wanita jatuh cinta dengan lelaki gelandangan kini mereka dianugerahkan sepasang anak kembar.

Vic Kocula merupakan seorang lelaki gelandangan ketika pertama kali bertentang mata dengan kekasih hatinya, Emmy Abrahamson yang merupakan seorang pelakon Sweden yang terkenal pada ketika itu. Kredit: Chris Mcandrew Vic, 36, dibesarkan di Toronto, Kanada, oleh bapanya yang bekerja sebagai buruh binaan dan ibunya yang berkerja sebagai tukang cuci. Vic menjadi gelandangan apabila dia mengembara ke […]

Continue Reading

Wanita ini diperlakukan seperti ibu tumpangan rahim,kecewa bila family mertua tidak pernah mengatakan anaknya ade iras dia atau keluarga di sebelah dia.

Foto sekadar hiasan.Assalammualaikum. Saat saya menulis luahan ini keadaan saya sedang terasa hati dan keliru mengapa semua ini terjadi. Saya mohon jasa untuk pembaca memberi pandangan dan nasihat untuk saya bersangka baik dan bersikap positif pada hari-hari yang akan datang. Saya telah melahirkan dua pasang cahaya mata. Comel, cerdik, tetapi semuanya mengenai mereka tidak satu […]

Continue Reading