Tunang Eyra Hazali tanya dulu sebelum video call, sweet betul pasangan ini

Pelakon, Eyra Hazali memuji tindakan tunangnya, Haziq Nazli yang memintanya supaya mengenakan tudung dahulu sebelum membuat panggilan video. Katanya, apa yang dibuat si tunang yang juga merupakan penjaga gol bola sepak negara itu sesuatu yang bagus kerana menghormatinya sebagai wanita berhijab. Eyra berkongsi perbualan Whatsapp tersebut di laman Twitter miliknya. “Bagus tanya dulu,” tulisnya. Menerusi […]

Continue Reading

Respon Norman Hakim terhadap netizen yang mahu merisik anak dara beliau yang terkenal dengan kejelitaannya.

Anak Dara Norman Hakim ‘Dirisik’.Tidak dinafikan, anak-anak aktor Norman Hakim dan bekas isterinya, Abby Abadi semakin mendapat tumpuan ramai lewat ini.Sebelum ini, anak sulung mereka, Mohamed Danish Hakim, 14, memenuhi tajuk berita portal hiburan kerana terpilih antara 10 pelajar yang diberi peluang melanjutkan pengajian hafazan di Turki. Kini giliran Marissa Dania Hakim, 13, pula mencetus […]

Continue Reading

Pekerjaaan bakal suami sebagai penternak kambing diketawakan oleh adik beradik yang lain.

Foto sekadar hiasan.Salam ramadhan. Bila terkenangkan wajahnya, putih mulus dia. Kulit putih bersih yang diwarisi daripada pemergian nenek. Dalam adik beradik kami, dia saja yang istimewa. Saat dia baru lahir, saya bagaikan cemburu lihat betapa comelnya dia. Rambut hitam lebat dia. Usia dia baru beberapa jam, dia sudah pandai senyum. Senyum manis yang sampai kini […]

Continue Reading

Anak yatim piatu dilayan seperti hamba abdi oleh makcik sendiri,semasa hari pernikahan rupanya makcik pasang niat kahwinkan suami wanita ini dengan anaknya.

Foto sekadar hiasan.Salam semua,da masuk 14 ramadhan kita pada mlm ni.Harap kita memperoleh ibadah puasa yang diberkati dan diredhai olehNYA.Opss sebelum terlupa nama aku Suhana (nama samaran) berumur 24 tahun dan sudah berkahwin dengan seorang anggota tentera. Tentera tao suami aku,hensem..rambut petak, kemas..dan yg paling penting dia berdisplin dan dia sayang kan aku dgn seadanya. […]

Continue Reading

Kantoi lelaki ini sanggup cetak duit palsu berjumlah Rm4000 semata mata untuk buat majlis kahwin.

Tindakan terdesak akhirnya mengundang padah apabila seorang penjawat awam mengambil jalan mudah dengan mencetak wang palsu bernilai RM4 ribu menggunakan mesin pencetak di kuartersnya awal bulan ini.Menerusi Berita Harian, suspek berusia 28 tahun itu membuat laporan polis kononnya wang yang dikeluarkan dari mesin pengeluaran wang automatik (ATM) bank di Sibu adalah palsu. Harap dapat wang […]

Continue Reading

Suami banyak kali kantoi curang semasa isterinya sedang mengandung,sampai sanggup bersumpah jatuh talak jika keluar dengan betina lain.

Foto sekadar hiasan.Saya mohon baca confession ni dengan penuh kesabaran sebab cerita ni panjang sangat sebenarnya tapi saya ringkaskan (walau sebenarnya panjang jugak)Saya berkahwin 2014. Suami saya yatim piatu. Last year saya disahkan mengandung masa tu saya baru kerja kat public listed company. Diawal kehamilan suami selalu usap perut saya dan pesan kat baby, “make […]

Continue Reading

Anak lelaki Najib Razak sah bertunang dengan wakil rakyat Indonesia dan bakal bernikah pada hujung tahun ini.

Pagi tadi, tular sekeping gambar seakan majlis pertunangan anak kepada bekas Perdana Menteri Malaysia, Dato’ Seri Mohd. Najib Razak, iaitu Nazifuddin Najib dengan seorang wanita.Bertunang dengan warga Indonesia.Segak mengenakan sepersalinan baju Melayu berwarna merah, Nazif dikatakan telah bertunang dengan seorang ahli politik Indonesia yang dikenali sebagai Fitri Aprinasari Utami di Jakarta pada 4 mei yang […]

Continue Reading

Wanita ini takut apabila auntie cina merenung seolah olah dia melakukan kesalahan sewaktu dia bersama pasangannya yang bermata sepet.

Foto sekadar hiasan (carian google).Kisah Si Sepet.Assalamualaikum semua. Mula-mula sekali, terima kasih untuk admin sekiranya coretan ini dipaparkan… Sebab saya tiada platform terbaik untuk memohon pandangan dan nasihat, mungkin kah pembaca iiumc boleh memberi serba sedikit pandangan dan pendapat… InsyaaAllah… Ringkas mengenai saya, saya Alin berumur dalam lingkungan 30-an, masih belum berkahwin. Rupa paras agak […]

Continue Reading

Isteri terpaksa bermadu atas permintaan suami untuk kawin dengan ex tunang,ternyata penderitaannya bermula selepas itu.

Foto sekadar hiasan.Hi. Nama aku lyn. Maaf kalau story aku panjang sangat. Sekadar meluahkan. Aku berusia menjangkau 30-an, baru bercerai sekitar bulan jun sejurus selepas raya, bekerja dalam bidang professional dan at this point, aku rasa aku lah se-loser loser manusia. Aku kahwin sekitar umur aku 20 tahun++. Nama suami (now ex) aku dani. Aku […]

Continue Reading

Orang ketiga berjaya rampas suami sehingga bercerai,kakak seperti gila talak masih lagi bersayang sayang dan buat aktiviti bersama dengan bekas suami

Foto sekadar hiasan.Assalamualaikum. Aku takde la nak confess apa sangat. Cuma nak cerita pasal kakak aku.Kakak aku dah kahwin ada anak sorang. Rumahtangga bermasalah gara2 orang ketiga. Perempuan tu mulakan dulu luahkan perasaan pada abg ipar aku. Abg ipar aku apa lagi. Lelaki kan. Macam kucing la takkan tolak ikan depan mata.Masa kakak aku tahu […]

Continue Reading