Artis Percintaan Perhubungan

Hubungan 4 tahun putus tanpa sebab. Kawan baik sendiri buka cerita. Tak sangka Tyra sanggup buat perkara terkutuk ini di konsert Blackpink.

Selepas berita Aazief Khalid dan Tyra Kamaruzzaman putus cinta beberapa bulan lepas, ramai warga internet tertanya-tanya punca kenapa mereka putus. Korang pun mesti dah tahu yang Aazief dah pun moved on dan kini bahagia dengan kekasih barunya, Sharifah Rose. Pun begitu, ramai juga warga internet yang tak puas hati bila Aazief dah ada kekasih baru dan dorang…

Artis Gadis cantik Percintaan Perhubungan

Video gadis sanggup drive dari gombak untuk jumpa teman lelaki di Johor buat warganet cair. Yang lelaki, jangan tengok lama lama.

Setiap manusia memerlukan pasangan hidup. Tidak kira apa pun kecenderungan anda, memiliki pasangan hidup yang sedia menceriakan hari kita sudah pastinya menjadi impian kita. Haa.. ni admin nak share pasal satu cerita sweet ni. Ada seorang gadis ni sanggup drive dari Gombak sampai ke Johor untuk jumpa dengan teman lelakinya. Memang sweet habis. Korang kena tengok video…

Artis Pekerjaan Perhubungan

Amboii, gelagat Aazief Khalid dan Sharifah Rose saling mengusik, kini selesa urus perniagaan makanan bersama.

Semenjak dua menjak ini kembalinya solo beberapa bulan yang lalu, anak tiri kepada penyanyi Datuk Seri Siti Nurhaliza, Aazief Khalid semakin mendapat perhatian menerusi laman sosiaI. Ramai peminat mengikuti perkembangan beliau terutama sekali hubungan rapat bersama Sharifah Rose. Tidak dinafikan, ada yang gemar dengan suasana positif mereka bersama. Beberapa posting status dan foto yang dikongsi…