Pernah ada perasaan ‘each other’ – Syafiq Kyle & Hannah Delisha jawab soalan Pernah vs Tak pernah

Syafiq Kyle menyangkal dakwaan mengatakan dia bermasam muka dengan aktres Hannah Delisha kerana timbul salah faham di antara mereka sebelum ini. Syafiq berkata, dia sendiri ada terdengar khabar angin itu namun enggan memanjangkannya kerana hubungan mereka baik dan bukannya seperti diperkatakan sesetengah pihak. “Dakwaan mengatakan kami bermasa muka tidak benar… Hubungan kami masih baik, berkawan […]

Continue Reading

Meremang Dengar Afieq Syazwan & Siti Nordiana Duet MUARA HATI di BIG STAGE

Buat pertama kali sebuah pertandingan nyanyian berkonsepkan realiti iaitu Big Stage yang menampilkan bakat muda seangkatan generasi alaf baharu. Seramai 10 bintang yang kini popular dengan jolokan ‘Budak Baru Nak Up’ (BBNU) yang terdiri daripada lima peserta lelaki dan wanita bakal berentap di satu pentas yang sama. Barisan penyanyi terdiri daripada Ariff Bahran, Afieq Syazwan, […]

Continue Reading

Besar dah penyanyi ‘aku dulu bukanlah yang sekarang’ kini Tegar telah muncul kembali.

Sabtu lalu telah berlangsung konsert Jelajah SURIA minggu kedua di Aeon Bukit Raja Klang Selangor. Konsert kali ini lebih istimewa kerana para peminat yang hadir dapat melihat kemunculan semula kumpulan Sofarz dan penyanyi dari seberang Tegar. Telah lama tidak mendengar khabar penyanyi yang popular dengan lagu “aku dulu bukanlah yang sekarang” kini beliau telah menginjak […]

Continue Reading

Ayda Jebat menari Baby Shark Doo Doo, comel je part grandma Shark tu.

Penyanyi & pelakon popular Ayda Jebat menyelar sikap tidak bertanggungjawab individu yang menyamar menjadi dirinya dengan mewujudkan akaun palsu di Instagram. Ayda, 26, atau nama sebenarnya Nur Suhada Jebat berkata akaun palsu menggunakan nama aydajebat_muahciked itu cuba memperdayakan peminat dengan membalas setiap komen. “Saya sudah sekat lama akaun ini. Cuma, saya baru dapat tahu akaun […]

Continue Reading

“Sebelah kanan saya..” – Kelakar Uqasha Senrose menyanyi seperti buat show atas pentas

Pelakon Uqasha Senrose mengakui ada perasaan bimbang dengan tanggapan orang sekeliling apabila melihat dia seperti kerap bertukar-tukar pasangan. Namun, Uqasha, 26, berkata dia juga sama seperti manusia lain yang ingin mengenali orang baharu untuk dicintai dan mencintai bagi meneruskan hidup. “Memang la kita takut dengan tanggapan orang tapi orang lain bercinta juga cuma saya tak […]

Continue Reading

Meriahnya Khai Bahar melayan peminat menari Asereje

PEMINAT Khai Bahar gagal menahan sebak hingga menitis air mata ketika penyanyi itu memberikan ucapan perpisahan pada majlis Khai Bahar Empire Outing di Impian Morib Resort, Morib. Pada majlis yang diadakan selama dua hari sejak semalam, seramai 120 ahli kelab peminat Khai Bahar Empire (KBE) memeriahkan acara terbabit. Khai berkata, dia amat terharu dengan sokongan […]

Continue Reading