Selepas kecoh cerita Syukri Yahaya cukur bulu ketiak, dia berjaya pula selamatkan pelancong di laut!!

KUALA LUMPUR: Biarpun kurang mahir dalam bidang sukan luncur ombak, pelakon, Shukri Yahaya, teruja apabila berjaya menyelamatkan pelancong asing yang terperangkap di lautan. Shukri berkata, insiden spontan itu berlaku ketika dirinya sedang menjalani latihan babak dalam filem, Surf This Love (STL): Gelora Juara, yang menjalankan penggambaran di Bali, Indonesia. “Ketika berada di laut, tiba-tiba saya […]

Continue Reading

Mesti Korang Tak Percaya? Tukang Cuci Antara 9 Pekerjaan Artis Ini Sebelum Popular..!

Perjalanan hidup seorang artis berbeza-beza, ada yang di antara mereka dilahirkan daripada keluarga senang dan ceburi bidang ini hanya untuk menjadikan diri mereka popular dan dikenali. Namun bagaimana pula dengan artis yang bermula dari bukan sesiapa dan hanya mencuba nasib dalam bidang seni demi untuk mencari sesuap nasi? Pernahkah anda terfikir, bagaimana kehidupan artis tanah […]

Continue Reading

Malam Tu Aku Kena Sampai Menangis! Pelajar Perempuan Kongsi Sejarah Hitam Akibat Berseorangan Di Asrama!

Assalamualaikum…Aku harap admin terima confession aku nie. Dan terima kasih sangat sebab sudi post cerita aku harap admin hide kan nama aku. Ini pengalaman aku sendiri sorry lah kalau cerita aku nie panjang sangat. Nama aku anis (bukan nama sebenar) ini pengalaman pertama aku masa aku mula-mula sambung belajar dulu. Masa tu aku duduk dengan […]

Continue Reading

Gempar!! Remaja Ini Dakwa Sudah Bertelur 20 Biji. Apabila Telur Beliau Dipecahkan, Semua Terkejut Apabila Mengetahui Isi Kandungannya Adalah..

SEORANG remaja lelaki mendakwa dirinya mengeluarkan telur sejak 2015 dan dalam tempoh lebih dua tahun, dia sudah mengeluarkan 20 biji telur.Pada tahun 2015, Akmal yang kini berusia 14 tahun dari daerah Gowa di Sulawesi Selatan, menjadi tajuk utama setelah mendakwa mengeluarkan tujuh biji telur dalam masa seminggu.Pada masa itu, pakar perubatan bingung melihat kewujudan objek yang […]

Continue Reading

(Video) Ramai Tak Percaya! Layanan Fazura Kepada Ibu Fattah Selepas Kahwin…

Sebelum kita melihat layanan Fazura kepada ibu Fattah selepas berkahwin, mari kita lihat dahulu berita terkini Fazura. ACTRESS Fazura, yang memainkan peranan utama dalam filem seram yang akan datang The Legend Of Pontianak, mendakwa bahawa dia melihat seorang pontianak (wanita vampir) ketika menembak filem itu, melaporkan BH Hip, penarikan hiburan Berita Harian. Pelakon berusia 34 […]

Continue Reading

“Kenapa minta cerai? Abg tak cukup kacak ke?” Suami Terkedu Bila Isteri Minta Berpisah..Rupa2 Nya..

Cerita penceraian aku dengan isteri ini berlaku pada tahun lepas. Kitorang dah sembilan tahun berkahwin dan sudah ada dua orang anak. Masa itu, aku ada dekat office. Dapat first SMS dari isteri. “Assalam abang, Ina nak berpisah dari abang. Harap abang dapat tunaikan.” Tersentak aku. Kenapa pula tiba-tiba? Aku tak balas apa-apa sms dari isteri. […]

Continue Reading

Amukan Pontianak di Village 5 Universiti Teknologi Petronas

Antara kisah seram yang popular di Universiti Teknologi Petronas (UTP) adalah berkenaan pontianak yang berkeliaran di kawasan Village 5. Daripada cerita pelajar-pelajar UTP, terdapat dua versi yang hampir serupa tapi tak sama mengenai kisah tersebut. Di sini kisahseram.com akan berkongsi dengan pembaca semua kedua-dua versi cerita tentang bagaimana pontianak itu muncul di Village 5 (V5), […]

Continue Reading

Astaghfirullah… Seorang Wanita Tidak Jadi untuk Bersalin Kerana Takut Dirinya akan Pergi Buat Selama-Lamanya… Lalu dia Membiarkan Dirinya Hamil Selama 46 Tahun.

Di dunia ini sebenarnya banyak kejadian pelik yang pastinya tak akan pernah kamu bayangkan sebelumnya. Baru-baru ini ada kejadian baru yang jadi heboh di internet kerana kisahnya yang boleh dikatakan sangat pelik dan mengejutkan. Seorang wanita asal Moroko bernama Zahra Aboutalib mengandung anak pertamanya tahun 1955 lalu. Waktu itu usianya baru 26 tahun, sampai suatu […]

Continue Reading

Kanak perempuan 4tahun Ditangkap dan Dibuang di Hutan dan Dibesarkan oleh Monyet tapi hidup lebih sedih selepas keluar dari hutan sehingga menjadi ‘Anak Ayam’!!

Kita telah mendengar legenda tentang anak hutan, Tarzan. Tapi, tahukah anda tentang seorang wanita yang mengaku bahawa dirinya besar di hutan dan dibesarkan oleh monyet? Wanita itu tidak lain adalah Marina Chapman , keturunan Kolombia yang lahir di Inggris yang berusia 67 tahun. Marina Chapman lahir di tahun 1950, di Kolombia. Kisah hidupnya telah menjadi […]

Continue Reading

Curiga Lihat Gadis Aneh Berambut Kusut, Pramugari Menyuruhnya Ke Tandas..Tak Sangka Apa Ditemui Dapat Selamatkannya.

Pramugari adalah pekerjaan yang sangat diimpikan oleh ramai orang selama ini. Namun, ada keburukkan dari pekerjaan ini yang orang lain tidak ketahui. Selain harus menghadapi berbagai macam sifat penumpang adab banyak lagi perkara yang pramugari harus ambil berat. Pramugari harus selalu siap sedia saat penumpang memerlukan bantuan. Baru-baru ini ada seorang pramugari yang kongsikan pengalaman […]

Continue Reading