Sebelum berbuka puasa,dengan berbekalkan Rm50 dari suami untuk shopping di kedai Rm2,isteri ini menyesal dengan tindakan suaminya.

Foto sekadar hiasan.Aku kat sini nak share dan mintak pendapat korang semua. Aku tak ada masalah rumah tangga sangat cuma masalah kewangan je banyak, haha. Rasanya semua orang pon ada kan so, itu bukan point yang aku nak cerita harini. Suami aku ni seorang yang baik sangat. Rajin masak, rajin kemas rumah, rajin jaga anak. […]

Continue Reading

Lelaki ini melafazkan talak tiga di dalam hati buat isterinya jika isterinya cuai jaga anak,ketika pengumuman kehilangan anak dibuat dan ternyata pengumuman itu rupanya anak dia.

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… Aku tidak tahu nak luahkan dimana perasaanku. Ibarat nak ditelan pergi mak nak diluah pergi bapak… Begitulah sakit dan tersiksanya aku sekarang.Aku isteri kepada Am (bukan nama sebenar). Am seorang yang penyayang, pemurah dan baik hati. Aku bahagia bersuamikan Am, aku dikurniakan anak-anak yang baik dan pintar. Am seorang juru […]

Continue Reading